Contact

Over ons

Er waren eens twee vrienden …

Die elkaar al kennen sinds 2006. We go waaaaay back.

Samen mooie dingen beleefd en inmiddels beiden woonachtig in Den Bosch. De mooiste stad van het Zuiden. Samen wilden wij iets gaafs ondernemen in deze, inmiddels bijna twee jaar durende, crisis. Iets waar de inwoners van Den Bosch blij van zouden worden. En waar wij blij van worden natuurlijk. De combinatie van onze liefde voor suppen en de locatie van Rachèls nieuwe huis maakte het voor ons een logische keuze. Een supbedrijf starten.

We kijken er naar uit om kennis te maken met al onze suppers.

Tot snel bij Supper Den Bosch!

Groeten,

Rachèl & Jori

Suppen in Den Bosch - Rachèl en Jori

Onze locatie

Klaar voor je dagje suppen? Met onze locatie zit je goed, in centrum ‘s-Hertogenbosch. We zijn goed bereikbaar, zitten direct aan het water en er is voldoende parkeergelegenheid. Wat wil je nog meer?

Pick-up locatie

We treffen jullie graag op aanvangstijd voor het overhandigen van de supboarden, uitrusting en routes op onze pick-up locatie:
Supper Den Bosch
Van Diepenbeeckstraat 9, ‘s-Hertogenbosch

Auto parkeren in de buurt

Er is in de directe omgeving veel (betaalde) parkeergelegenheid. Bijvoorbeeld op de Van der Does de Willeboissingel.

Q-Park P+R Station ‘s-Hertogenbosch
Op 3 minuten loopafstand is er ook een beveiligde parkeergarage aanwezig. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Het navigatieadres hiervoor is Mayweg, 5211 AA Den Bosch. Dit betreft een zijstraat van de Koningsweg, net voorbij dat ene gezellig café op de hoek.

> Meer informatie Q-Park P+R Station ‘s-Hertogenbosch

Fiets, scooter of motor

We zouden je willen vragen om je fiets, scooter of motor te stallen aan de Van der Does de Willeboissingel. Hiervoor heb je enkele speciale plekken. Dit ligt op 50 meter van de afhaal- en terugbrenglocatie. 

Openbaar vervoer

Het centraal station van Den Bosch ligt slechts op 8 minuten lopen. Lekker handig  als je met de trein komt. Kom je met de bus? Ook geen probleem. Je kan natuurlijk gebruikmaken van het busstation van het Centraal Station maar op 20 meter lopen bevindt zich ook een bushalte. Bekijk hier de vertrektijden van de bushalte Koningsweg.

Neem contact met ons op

Bij onze sectie veelgestelde vragen hebben we antwoorden gegeven op vragen waarvan wij kunnen voorstellen dat jij die hebt. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Bel, app of mail ons gerust! We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

> Ga naar veelgestelde vragen

Supper Den Bosch
Van Diepenbeeckstraat 9 
5211 BX ‘s-Hertogenbosch

[email protected]
Tel. 06-25465054

Waar kunnen we je mee helpen?

Supper Den Bosch - Wave Line