Contact

We zijn altijd voor je beschikbaar

Neem contact met ons op

Bij onze sectie veelgestelde vragen hebben we antwoorden gegeven op vragen waarvan wij kunnen voorstellen dat jij die hebt. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Bel, app of mail ons gerust! We proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Parkeren is een eitje, nu het suppen nog.

Locatie en bereikbaarheid

Klaar voor je dagje suppen? Met onze locatie zit je goed, in centrum ‘s-Hertogenbosch. We zijn goed bereikbaar, zitten direct aan het water en er is voldoende parkeergelegenheid. Wat wil je nog meer?

OPSTAP LOCATIE

We treffen jullie graag op aanvangstijd voor het overhandigen van de supboarden, uitrusting en routes op onze pick-up locatie:

Auto parkeren in de buurt

Er is in de directe omgeving veel (betaalde) parkeergelegenheid. Bijvoorbeeld op de Van der Does de Willeboissingel.

Q-Park P+R Station 's-Hertogenbosch
Op 3 minuten loopafstand is er ook een beveiligde parkeergarage aanwezig. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het navigatieadres hiervoor is Mayweg, 5211 AA Den Bosch.

Fiets, scooter of motor

We zouden je willen vragen om je fiets, scooter of motor te stallen aan de Van der Does de Willeboissingel. Hiervoor heb je enkele speciale plekken. Dit ligt op 50 meter van de opstaplocatie.

Openbaar vervoer

Het centraal station van Den Bosch ligt slechts op 8 minuten lopen. Lekker handig  als je met de trein komt. Kom je met de bus? Ook geen probleem. Je kunt natuurlijk gebruikmaken van het busstation van het Centraal Station, maar op 20 meter lopen bevindt zich ook een bushalte. Bekijk hier de vertrektijden van de bushalte Koningsweg.

Supper Den Bosch - Wave Line