Efoilen bij Supper Den Bosch

Beleef de pure vrijheid die je ervaart wanneer je geruisloos boven het water aan het zweven bent zonder stroming en golven! Efoilen is een unieke ervaring die je absoluut een keer gedaan moet hebben. Zowel individueel of met vrienden, het is allemaal mogelijk.

Een efoil is een elektrisch aangedreven surfboard met een mast waar vleugels aan zitten, dit heet de foil. Wanneer de foil snelheid maakt, zorgt de opwaartse druk van de vleugels ervoor dat het board uit het water komt. Op dit moment voel je geen weerstand meer en zweef je op een soort hoverboard over het water. Een heerlijk bevrijdend gevoel!

De eerste keer is best spannend, maar geen zorgen, wij doen ons best om je zo snel mogelijk comfortabel te laten staan op het bord. Bang om te vallen? Geen zorgen. Je bent goed beschermd met veiligheidsmateriaal en wij hebben ook wetsuits beschikbaar als je geen zin hebt in het koude water. Wil je toch zo goed mogelijk voorbereid zijn? Klik dan hier voor vijf tips om snel te efoilen.

E-Foiling-48v2
Supper Den Bosch E Foiling 4 scaled
E-Foiling-13

-

Efoil lessen voor iedereen

Heb je geen ervaring? Geen probleem! Efoilen is voor iedereen te leren. Het is misschien wel de snelste te leren surfvariant. Veel lessen heb je niet nodig en de kans is erg groot dat je in de eerste les al staat en lekker op je eigen tempo kan rondzweven. Om deze reden is het een topactiviteit om als dagje uit op het water te doen. 

Hoe ziet een les er uit? Lessen kan je individueel boeken, maar ook gezellig met vrienden of familie. We spreken af op de ontmoetingsplek en trekken een helm, impact vest, en eventueel wetsuite aan. Hierna krijgen je instructies over de efoil, de afstandsbediening en wat veiligheidsvoorschriften. Als we zover zijn, gaan we het water in waar je stap voor stap wordt meegenomen in het proces om te leren efoilen. Sta je al snel en wil je lekker even een stuk touren? Prima! Na afloop van de les kleed je je weer om en geniet je van een koud drankje. 

-

1. Maak een reservering

Kies hieronder het gewenste aantal personen en klik op reserveer nu

2. Kom naar de locatie

Locatie is doorgaans op het Engelermeer, maar de Oosterplas, Zuiderplas en Groote wielen plas zijn ook mogelijk. Wij nemen contact me je op!

3. Geniet!

Wetsuit aan doen, instructies doornemen, en je bent klaar om het eFoilen te ontdekken!

-

doordeweeks (ma-vrij)

  • Direct bevestigd
  • Direct online boeken
  • Direct betalen

Weekend (za-zo)

  • Op aanvraag
  • Online boeking
  • Betalen na goedkeuring

Tarieven

1 tot 2 personen
60 minuten
Bedraagt de zuivere lestijd in het water

1 persoon

- Privéles
- Incl. beeldmateriaal

€129

2 personen (p.p.)

- Beiden een efoil
- Incl. beeldmateriaal

€99

3 tot 4 personen
90 minuten
Afwisselen tussen suppen en efoilen

3 personen (p.p.)

- 60 minuten efoilen
- 30 minuten suppen

€89

4 personen (p.p.)

- 45 minuten efoilen
- 45 minuten suppen

€69

5 tot 6 personen
120 minuten
Afwisselen tussen suppen en efoilen

5 personen (p.p.)

- 45 minuten efoilen
- 75 minuten suppen

€65

6 personen (p.p.)

- 40 minuten efoilen
- 80 minuten suppen


€55Veelgestelde vragen

Zeker! Het gros lukt het om tussen 20 minuten en een uur te staan en te surfen. Heb je al enige board ervaring? Dan zal dit nog sneller gaan.

De minimumleeftijd voor ons is 14 jaar zonder begeleiding van een ouder. Komen jullie als gezin? Neem even contact op en dan bespreken we de opties. 

Een vaarbewijs is niet nodig. Het board is ingesteld tot 20 km per uur.

Lessen worden gehouden op het Engelermeer, Oosterplas, Zuiderplas en de Groote Wielen plas. In overleg komen wij naar de plek die jouw voorkeur heeft!

Het is een van de meest veilige boardsporten. Als je de instructies goed opvolgt is de kans dat er iets gebeurd erg klein. Daarnaast draag je ook een helm en impact vest.

Het maximumgewicht voor dit board is 120 kg.

Op locatie krijg je het materiaal en een instructie en veiligheidsbriefing aan land. Hierna gaan we het water in en leer je stap voor stap om te staan. Als je met een groep bent, wissel je tussendoor het efoilen af voor suppen. Zo kan je even rusten en je ervaringen delen met de anderen!

Bij een les voor 1 tot 2 personen krijgen jullie de beelden toegestuurd. Vanaf 3 personen is dit mogelijk tegen een bedrag van €15,-

Lessen vinden sowieso op elke doordeweekse avond plaats. Wil je in de weekenden efoilen? Stuur even een berichtje of boek een aanvraag. Dan kijken we of er beschikbaarheid is. 

Dit is mogelijk als je een pakket van drie lessen hebt gevolgd. Je krijgt dan een certificaat mee en kan tegen een lagere prijs een efoil huren voor eigen gebruik.

Je eigen efoil van Fliteboard aanschaffen?

Is je passie voor efoilen aangewakkerd en wil je zelf een board aanschaffen? Wij helpen je graag met het maken van een keuze! Supper Den Bosch maakt gebruik van Fliteboard en deze bevelen we dan ook zeker aan. Fliteboard is duurzaam en heeft daarnaast een erg mooi design. Hierdoor hebben ze meerdere awards gewonnen. Wil je graag een Fliteboard, of andere efoil, aanschaffen? Check dan even de website van Kiteflow. Zij hebben boards beschikbaar van verschillende merken en geven je graag advies hierover!