Efoilen bij Supper Den Bosch

Stap in de toekomst van watersporten met eFoilen!

Ontdek de sensatie van vliegen boven het wateroppervlak, terwijl je de kracht van elektrische technologie ervaart. Bij eFoilen draait alles om de perfecte mix van avontuur, vrijheid en duurzaamheid.

Wat is eFoilen? Het is een opwindende watersport waarbij je op een elektrisch aangedreven board staat, dat wordt voortgestuwd door een gestroomlijnde hydrofoil onder het oppervlak. Door de elektrische motor en de geavanceerde technologie glijd je moeiteloos over het water en kun je adembenemende snelheden bereiken. Met de juiste snelheid gaat het bord boven het water zweven waardoor het lijkt alsof je op een hoverboard staat!

Waarom zou je eFoilen? Nou, hier zijn slechts een paar redenen waarom dit een onvergetelijke ervaring is:

Ultieme vrijheid: Zweef boven het water en voel de ultieme vrijheid die eFoilen biedt. Ervaar de sensatie van vliegen en geniet van het adembenemende uitzicht terwijl je over het water glijdt.

Milieuvriendelijk: eFoilen is een duurzame watersport. Met de elektrische aandrijving stoot je geen schadelijke emissies uit en kun je genieten van de schoonheid van de natuur zonder deze te verstoren.

Makkelijk te leren: Of je nu een ervaren watersporter bent of een beginner, eFoilen is geschikt voor iedereen. Met de juiste instructies en begeleiding kun je snel leren hoe je stabiel boven het water kunt zweven en de adrenaline door je aderen voelt stromen.

Unieke ervaring: eFoilen biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. Het is niet alleen een spannende sport, maar ook een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het water.

De eerste keer kan best spannend zijn, maar geen zorgen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk comfortabel te laten staan op het bord. Bang om te vallen? Geen zorgen. Je bent goed beschermd met veiligheidsmateriaal en wij hebben ook wetsuits beschikbaar als je geen zin hebt in het koude water. Wil je toch zo goed mogelijk voorbereid zijn? Klik dan hier voor vijf tips om snel te efoilen.

E-Foiling-48v2
Supper Den Bosch E Foiling 4 scaled
E-Foiling-13

-

Efoil lessen voor iedereen

Heb je geen ervaring? Geen probleem! Efoilen is voor iedereen te leren. Het is misschien wel de snelste te leren surfvariant. Veel lessen heb je niet nodig en de kans is erg groot dat je in de eerste les al staat en lekker op je eigen tempo kan rondzweven. Om deze reden is het een topactiviteit om als dagje uit op het water te doen. 

Hoe ziet een les er uit? Lessen kan je individueel boeken, maar ook gezellig met vrienden of familie. We spreken af op de ontmoetingsplek en trekken een helm, impact vest, en eventueel wetsuite aan. Hierna krijgen je instructies over de efoil, de afstandsbediening en wat veiligheidsvoorschriften. Als we zover zijn, gaan we het water in waar je stap voor stap wordt meegenomen in het proces om te leren efoilen. Sta je al snel en wil je lekker even een stuk touren? Prima! Na afloop van de les kleed je je weer om en geniet je van een koud drankje. 

-

1. Maak een reservering

Kies hieronder het gewenste aantal personen en klik op reserveer nu

2. Kom naar de locatie

Locatie is doorgaans op het Engelermeer, maar de Oosterplas, Zuiderplas en Groote wielen plas zijn ook mogelijk. Wij nemen contact me je op!

3. Geniet!

Wetsuit aan doen, instructies doornemen, en je bent klaar om het eFoilen te ontdekken!

-

doordeweeks (ma-vrij)

  • Direct bevestigd
  • Direct online boeken
  • Direct betalen

Weekend (za-zo)

  • Op aanvraag
  • Online boeking
  • Betalen na goedkeuring

Tarieven

1 t/m 3 personen
60 of 90 minuten (zuivere vaartijd)


- Ieder krijgt een eigen foil.
- Inclusief foto's en video's (iphone)
- Inclusief wetsuit, impact vest, helm

1 persoon €129,- / €169

2 personen €99,- / €139

3 personen €89,- / €129

Extra's:

Drone video €10,- p.p.
Met active tracking vliegen we om je heen zodat je achteraf kan genieten van prachtige beelden! Inclusief editing
4 t/m 6 personen
90 minuten (45 minuten efoilen, 45 minuten suppen)

- Jullie wisselen een keer tussen suppen en efoilen. Kijk hoe de rest het doet!
- Inclusief foto's en video's (iphone)
- Inclusief wetsuit, impact vest, helm

4 personen (p.p.) €69,-

5 personen (p.p.) €65,-

6 personen (p.p.) €59,-

Extra's:

Drone video €7,50 p.p.
Met active tracking vliegen we om je heen zodat je achteraf kan genieten van prachtige beelden! Inclusief editing
7 t/m 9 personen
120 minuten (40 minuten efoilen, 80 minuten suppen)

5 personen (p.p.)

- 45 minuten efoilen
- 75 minuten suppen

€65

6+ personen (p.p.)

- 40 minuten efoilen
- 80 minuten suppen


€59

Groepsaanvraag: Willen jullie graag Efoilen met meer dan tien personen? Dit is zeker mogelijk! Stuur hiervoor een email en we nemen contact met jullie op om de opties door te nemen.Veelgestelde vragen

Zeker! Het gros lukt het om tussen 20 minuten en een uur te staan en te surfen. Heb je al enige board ervaring? Dan zal dit nog sneller gaan.

De minimumleeftijd voor ons is 14 jaar zonder begeleiding van een ouder. Komen jullie als gezin? Neem even contact op en dan bespreken we de opties. 

Een vaarbewijs is niet nodig. Het board is ingesteld tot 20 km per uur.

Lessen worden gehouden op het Engelermeer, Oosterplas, Zuiderplas en de Groote Wielen plas. In overleg komen wij naar de plek die jouw voorkeur heeft!

Het is een van de meest veilige boardsporten. Als je de instructies goed opvolgt is de kans dat er iets gebeurd erg klein. Daarnaast draag je ook een helm en impact vest.

Het maximumgewicht voor dit board is 120 kg.

Op locatie krijg je het materiaal en een instructie en veiligheidsbriefing aan land. Hierna gaan we het water in en leer je stap voor stap om te staan. Als je met een groep bent, wissel je tussendoor het efoilen af voor suppen. Zo kan je even rusten en je ervaringen delen met de anderen!

Bij een les voor 1 tot 2 personen krijgen jullie de beelden toegestuurd. Vanaf 3 personen is dit mogelijk tegen een bedrag van €15,-

Lessen vinden sowieso op elke doordeweekse avond plaats. Wil je in de weekenden efoilen? Stuur even een berichtje of boek een aanvraag. Dan kijken we of er beschikbaarheid is. 

Dit is mogelijk als je een pakket van drie lessen hebt gevolgd. Je krijgt dan een certificaat mee en kan tegen een lagere prijs een efoil huren voor eigen gebruik.

Je eigen efoil van Fliteboard aanschaffen?

Is je passie voor efoilen aangewakkerd en wil je zelf een board aanschaffen? Wij helpen je graag met het maken van een keuze! Supper Den Bosch maakt gebruik van Fliteboard en deze bevelen we dan ook zeker aan. Fliteboard is duurzaam en heeft daarnaast een erg mooi design. Hierdoor hebben ze meerdere awards gewonnen. Wil je graag een Fliteboard, of andere efoil, aanschaffen? Check dan even de website van Kiteflow. Zij hebben boards beschikbaar van verschillende merken en geven je graag advies hierover!