Supboarden

De uitrusting

Wij verhuren fantastische supboarden van het merk Moai. Bij Supper Den Bosch gaan we voor kwaliteit en veelzijdigheid. Daarom zijn dit in onze ogen de ideale boards voor iedere supper. Van beginner tot ervaren iedereen kan aan de slag met onze boards. Handig: de boarden zijn opblaasbaar en gemaakt van kwalitatieve en innovatieve materialen en supermakkelijk mee te nemen in een hippe backpack. Ze zijn ontworpen in Nederland en geïnspireerd door de Polynesische uitvinders van paddle boarding.

Bij Supper Den Bosch kan je twee varianten van deze supboarden huren, een voor de échte beginner (10’6) en een ander board (11′) voor degene die al wat vaker op het board heeft gestaan, of houdt van een uitdaging en snelheid maken.

Supboard kopen?
Wij hebben de MOAI 11′ set direct uit voorraad leverbaar.
>  Meer informatie

Bij Supper Den Bosch maken we het jullie graag zo makkelijk mogelijk. De supboarden worden kant en klaar overhandigd. Ready-to-go het water op!

De complete Supper uitrusting

=

MOAI supboard
+ peddel
+ enkelband
+ drybag
+ routes

=

FUN

Moai BoardS

Wij verhuren supboarden van het merk Moai. We hebben hiervoor gekozen omdat dit de ideale opblaasbare boards zijn voor iedere supper. Van beginner tot ervaren. De boarden zijn opblaasbaar, gemaakt van kwalitatieve en innovatieve materialen en supermakkelijk mee te nemen in een hippe trolley. Ze zijn ontworpen in Nederland en geïnspireerd door de
Polynesische uitvinders van paddel boarding.

Bij ons kan je twee soorten sups huren, één voor de beginners en één voor de suppers die het al vaker hebben gedaan. 

Supper Den Bosch - Wave Line

MOAI All-round 10,6'

De MOAI 10’6 allround sup een perfect recreatieboard. Dit board is erg stabiel en makkelijk te draaien in het water, waardoor het ideaal is voor iedere soort gebruiker. Dit board raden we aan voor beginners.

> Nog nooit op een supboard gestaan? Je leest alles over de eerste keer in onze SUPport sectie.

Product details
Afmetingen: 10’6 x 32” x 6” (320 x 81 x 15 cm)
Maximaal belastend gewicht: 130 kg
Gewicht opgeblazen board: 8,5 kg

MOAI All-round 11'

De MOAI 11’ SUP is het ideale allround board voor iedereen die graag tijd op het water doorbrengt. Dit board is sneller en veelzijdiger dan andere modellen op de markt, maar tegelijkertijd nog steeds erg stevig en stabiel. Dit maakt de MOAI ’11 ideaal voor de meer ervaren gebruikers. Het 2019 model is gemaakt met fusietechnologie, wat het board lichter en milieuvriendelijker maakt. 

Product details
Afmetingen: 11 ‘ x 30 “x 6” (335 x 76 x 15 cm)
Maximaal belastend gewicht: 150 kg
Gewicht opgeblazen board: 9 kg

Meer informatie over de MOAI boards vind je op de website: MOAIBOARDS.COM

MOAI Logo
MOAI Stand Up Paddle Board 2 - Supper Den Bosch
MOAI Stand Up Paddle Board - Supper Den Bosch

Peddel

Zonder peddel kan je niet suppen. Je krijgt van ons een mooie fiber-glass (lichtgewicht) peddel om je door het water te manoeuvreren. 

Dry bag

Boek je een sessie bij Supper, dan krijg je er van ons kosteloos een dry bag bij zodat je je waardevolle spullen veilig mee kan nemen. Handig toch?

Supper Routes

Je vraagt je natuurlijk af, wat zijn de ideale routes om te suppen in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch?
Dat lees je hier!

Supboarden meenemen?

Wil je de sup ergens mee naar toe nemen, een locatie naar keuze? Geen probleem. Het board is opblaasbaar en daardoor draagbaar en eenvoudig mee te nemen waar je maar naar toe gaat. Dit leveren we met alle benodigde accessoires om direct het water op te kunnen.

Je kunt het board en de accessoires eenvoudig opbergen in de bijgeleverde trolley backpack (op wieltjes). Elk supboard pakket bevat de volgende items:

  • Verstelbare fiber-glass peddel
  • Premium trolley backpack
  • Dubbelwerkende pomp
  • Midden vin
  • Veiligheidslijn
  • Reparatiekit
 Let op: geef dit wel van tevoren duidelijk door bij je boeking, dan zorgen wij dat de supboarden netjes op gevouwen in de trolley zitten. 
Afbeelding met volledige Supper uitrusting
Supper Den Bosch - Wave Line