Support

Vooral je vragen over suppen bij ons

Waar kunnen we je mee helpen?

Kom je binnenkort bij ons Suppen? Wat leuk! Of twijfel je nog: ben je bang of je wel op het board blijft staan? Nergens voor nodig. Je leest hier alles over een sup sessie bij Supper Den Bosch.

Suppen in Den Bosch - meisje op board
Top locatie in het hart van Den Bosch

locatie

Als je wilt suppen in Den Bosch, dan ben je bij ons als het gaat om de locatie op de perfecte plek. We zijn centraal in het centrum van Den Bosch. Bovendien zitten we direct aan de Dommel.

Vanaf onze locatie kun je enkele fantastische routes en variaties uitvoeren. Bijvoorbeeld door de mooie natuur langs het Bossche Broek of je kunt een mooie tocht maken richting de binnenstad van Den Bosch langs een stel fijne horeca gelegenheden voor een koffie, lekkernij of lunch!

Pick-up point

Voor het overhandigen van de supboarden, uitrusting en routes treffen we je graag op ons pick-up point gelegen aan:

Geloof ons: zo moeilijk is het niet

De eerste keer

Alles over de eerste keer op een supboard. Wist je dat we eerder suppers op het board zetten van 7 tot 75 jaar oud? De truc zit hem in je balans. 

"Voor suppen heb je geen ervaring of lessen nodig. Wij zorgen voor een comfortabele sessie met goede instructies."

Hoe bereid ik me het beste voor?

Goede vraag! Suppen is een heerlijke sportieve activiteit en je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt. Als je de eerste keer gaat suppen start je altijd op je knieën om je balans te vinden. De kans dat je valt, is nihil, zeker op de binnenwateren van ‘s-Hertogenbosch, zonder golven. 

Als je wat comfortabeler op het board voortbeweegt, kun je proberen te gaan staan. We helpen je op weg met uitleg. Lijkt je dit niet fijn, dan blijf je lekker op je knieën of zittend suppen.

Zorg voor een comfortabele en enigszins sportieve outfit (spijkerbroeken zijn een no-go!). Van suppen krijg je het warm, maar is er geen zomers weer? Neem dan zeker een extra vest mee die je kan omslaan. 

De supboarden overhandigen we compleet en opgeblazen. Opgeblazen? Ja, de supboards worden onder druk opgeblazen en kunnen tegen een stootje. Je krijg een veiligheidskoord, peddel en drybag van ons mee, zodat je fijn het water op gaat. Samen stellen we je peddel af op de juiste lengte en we geven je instructies voor een veilige vaart.

Let op: we hebben geen omkleedfaciliteiten bij ons en laat waardevolle spullen liever thuis.

Instructievideo

Om je alvast op weg te helpen, hebben we een instructievideo voor je klaargezet. Hier zie je alvast de basisprincipes van je board betreden, gaan staan en peddel techniek.

De eerste keer-checklist

Komt vaak boven water drijven...

Veelgestelde vragen

Je kunt veel Bossche wateren ontdekken vanaf onze locatie in hartje centrum. De Dommel, singelgracht, de Aa en de Zuid-Willemsvaart zijn vrij toegankelijk, door stad of natuur.
De gehele Binnendieze is verboden toegang voor suppers. Vanwege de rondvaartboten, smalle wateren en donkere tunnels.

Nee, iedereen kan het! Écht waar! We zorgen voor duidelijke instructies. Je start op je knieën en het is een kwestie van je balans zoeken. Vervolgens kun je gaan staan, of je blijft lekker zitten.

Dit is afhankelijk van het weer. Zorg voor een sportieve outfit die nat mag worden. Denk bijvoorbeeld aan een legging/sportbroek met een T-shirt met korte of lange mouwen. Het is ook handig om een extra vest of trui mee te nemen als het koud is. Als het zomers weer is, is een zwembroek, bikini of badpak helemaal goed.
Suppen doe je op blote voeten of desnoods neem je  waterschoenen mee voor op het board als het koud is. Een wetsuit is niet nodig.

Nee, er zijn geen omkleed- of toiletfaciliteiten aanwezig. Je kunt natuurlijk altijd gebruikmaken van de openbare toiletten of toiletten bij horecagelegenheden.

Ja, de boarden zijn al opgepompt, dat hebben we al voor je gedaan!

Je krijgt bij ons een MOAI supboard, peddel, veiligheidskoord, drybag en de Supper routes. Een complete hoogwaardige uitrusting.

Jazeker! De beschikbaarheid van de supboarden kun je terugvinden in het online reserveringssysteem. Hier kun je zien hoeveel supboarden beschikbaar zijn. Groepen met tien personen of minder kunnen direct boeken via de website. Voor groepen groter dan tien personen maken we graag een voorstel op maat. 
Klik hier om je groepsaanvraag in te voeren.

Nee, we vragen geen borg voor de verhuur. Je reservering dient vooraf betaald te zijn en je tekent een formulier met een verklaring dat de activiteit op eigen risico is.

Bij het maken van de reservering online, dien je online te betalen via iDEAL of creditcard. 

Verstuur je een aanvraag, dan betaal je na goedkeuring van de aangevraagde activiteit.

Het is niet relaxt om te gaan suppen bij te harde regen, wind en/of onweer. En het is simpelweg niet veilig. De beslissing om jouw supverhuur te annuleren vanwege weeromstandigheden is alleen voorbehouden aan Supper Den Bosch. Wij stellen je hier zo snel mogelijk van op de hoogte. Uiteraard krijg jij je geld gewoon terug als wij het annuleren vanwege weersomstandigheden. Heb jij nog niets gehoord van ons bij slechte weersvoorspellingen of heb jij hier andere ideeën over? Bel of app ons gerust even. De uitgebreide regeling hierover staat beschreven in onze sectie algemene voorwaarden. 

Ga naar algemene en boekingsvoorwaarden

Bij Supper boek je flexibele arrangementen en bestaat de mogelijkheid om later te annuleren. Bekijk onze algemene voorwaarden voor info betreft het beleid rondom annuleren.

Je kunt je boeking annuleren via de website (mijn account), per e-mail of telefonisch.

  • Bij annulering binnen 48 uur van de gereserveerde huurperiode wordt 100% van de totale boekingskosten in rekening gebracht.*
  • Bij annulering binnen vijf dagen en 49 uur voor aanvang wordt 25% van de totale boekingskosten in rekening gebracht.*

Ga naar algemene en boekingsvoorwaarden

Ga naar mijn account

*De actuele en volledige voorwaarden vind je terug in onze sectie ‘algemene en boekingsvoorwaarden’, deze zijn te allen tijde leidend.

Absoluut! Je bent van harte welkom om een supboard bij ons te komen testen. 
Als je besluit een MOAI supboard bij ons af te nemen, krijg je de huur sessie bij Supper terug! 

Kijk hier voor de actuele voorraad. Heb je vragen, neem vooral contact met ons op.

 

Complete uitrustingen van hoge kwaliteit

supboards

We werken met onze fantastische supboards van MOAI. Dit Nederlands merk is in 2021 verkozen tot een van de beste boards op de markt. Voor beginnen en gevorderden zijn dit ideale boards. De boards 3 tot 3.5 meter lang en opblaasbaar. Maak je geen zorgen, we hebben ze al opgepompt.

De uitrusting bestaat uit een MOAI supboard, peddel, veiligheidskoord, drybag en de suproutes. De uitrusting krijg je bij aanvang overhandigd en is direct klaar voor gebruik!

Supboard op het water - Supverhuur Den Bosch

MOAI 10,6'

Dit board is lekker breed, daarom lig je stabiel op het water. Het perfect board voor echte beginners.

Product details
Afmetingen: 10’6 ft (320 x 81 x 15 cm)
Maximaal belastend gewicht: 130 kg
Gewicht opgeblazen board: 8,5 kg

Supper op Supboard op rivier - Suppen in Den Bosch

MOAI 11'

Dit supboard is ietsje langer en iets minder breed. Nog steeds goed te doen voor beginners, maar ook voor suppers die al eens eerder op een supboard hebben gedaan, leuk voor een stukje extra uitdaging!

Product details
Afmetingen: 11′ ft (335 x 76 x 15 cm)
Maximaal belastend gewicht: 150 kg
Gewicht opgeblazen board: 9 kg

cadeaubon

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Lief van je.

Ga dan een keer niet voor de standaard bonbons, bos bloemen of bol.com bon. Een Supper cadeaubon is veel leuker. De cadeaubon kan per email of post verzonden worden of je kunt deze ophalen op onze locatie. We zorgen voor een mooie verpakking waarop je een persoonlijke boodschap kan schrijven. De cadeaubon is geldig voor twee jaar, tenzij anders aangegeven.

Suproutes

Wat maakt suppen bij Supper Den Bosch fantastisch?

Onze fantastische locatie in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Vanaf onze locatie kun je de Dommel, de Aa, Zuid-Willemsvaart en Singel ontdekken. Je kunt namelijk een rustige natuurroute doen of een fijne binnenstad route langs lokale eet- en drinkgelegenheden.

De verschillende routes liggen voor je klaar en ontvang je ook in je boekingsbevestiging!

groepsaanvraag

Vrijgezellenfeest? Vriendengroep? Familiegelegenheid? Suppen is voor klein en groot!

Kom je suppen met meer dan 10 personen! Wat gaaf, we verwelkomen je graag. Je ontvangt een offerte van ons op maat. Vul het formulier in en we komen snel bij je terug!

Vul dit formulier in om je groepsaanvraag te versturen.
Supper Den Bosch - Wave Line