Support

Onze locatie

Als je wilt suppen in Den Bosch, dan ben je bij ons qua locatie op de perfecte plek. We zijn centraal in het centrum van Den Bosch. Bovendien zitten we direct aan de Dommel. De opstapsteiger is slechts 150 meter lopen van onze pick-up locatie.

Door onze locatie kun je een aantal fantastische routes en variaties uitvoeren. Bijvoorbeeld door de mooie natuur langs het Bossche Broek of je kan een mooie tocht maken richting de binnenstad van Den Bosch langs een stel fijne horeca gelegenheden voor een koffie, lekkernij of lunch!

Voor het overhandigen van de supboarden, uitrusting en routes treffen we je graag op ons pick-up point gelegen aan:

Van Diepenbeeckstraat 9, ‘s-Hertogenbosch
Ga naar Google Maps

SUP huren - Locatie - Suppen in Den Bosch

De eerste keer-checklist

De eerste keer...

Een eerste keer is altijd spannend… Maar maak je niet druk! Wij zorgen dat je als beginnend supper comfortabel het water op gaat. Suppen is niet moeilijk! Met een aantal handige trucs sta je zo op het water.

Natuurlijk geven we je graag voordat je het water opgaat enkele tips en tricks. Bij Supper Den Bosch ga je het water op met een volledige uitrusting: board, peddel, enkelkoor en dry bag. Wil je meer weten over onze uitrusting en boards? Je leest er alles over op onze pagina over supboarden.

> Ga naar supboarden

instructievideo

We horen jullie al denken… Hoe werkt dat suppen allemaal? Hoe moet ik op het board komen? Hoe kan ik het beste gaan staan? Hoe moet ik peddelen? Hoe dan?! Rustagg! Relax. 

Bekijk op je gemak dit 3 minuten durende filmpje waarin Jori de antwoorden laat zien op bovengenoemde vragen. Veel kijkplezier! Heb je hierna nog vragen? Of wil je nog meer tips? Stuur ons gewoon een berichtje. Vinden we leuk. 

Sup routes

We hebben een aantal mooie sup routes voor je opgesteld. Afhankelijk van je tijdsbestek, aantal personen en ervaring zullen we een aantal suggesties doen qua opties. De routekaarten krijg je mee voor onderweg of kun je downloaden voor op je telefoon. 

Binnenkort zullen wij deze ook op onze website zetten zodat je je van tevoren al kan voorbereiden. 

Weers-
voorspelling

Altijd handig toch voor de zekerheid? Wij duimen voor goed weer voor jou als supper!

Waarom suppen bij ons?

Cadeaubon

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Lief van je.

Ga dan een keer niet voor de standaard bonbons, bos bloemen of bol.com bon. Een supper cadeaubon is veel leuker. De cadeaubon kan per email of post verzonden worden of je kan deze ophalen op ons adres. Wij zorgen voor een mooie verpakking waarop je een persoonlijke boodschap kan schrijven. De cadeaubon is geldig gedurende één jaar.

> Bestel nu je cadeaubon online

groepsaanvraag

Voor groepen groter dan tien personen werken we met een aanvraag op maat. We gaan graag voor jullie aan de slag. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact op je op. Heb je specifieke vragen waar je direct antwoord op wilt, bel of WhatsApp ons dan even. 

1. Vul het formulier in.
2. Wij gaan beschikbaarheid checken, maken een voorstel op maat en nemen contact met je op. 
3. Alles akkoord? Dan zien we elkaar snel op het water!

Voor groepsaanvragen werken wij met aangepaste voorwaarden, informeer naar meer informatie.

Supper Den Bosch - Wave Line