Tarieven

Alle activiteiten op een rij

Losse sessie

Een losse sessie boeken gaat gemakkelijk! Kies je sup arrangement, kom naar onze locatie en je ontvangt de uitrusting, routes en instructies. 

Wil je dit liever combineren met ontbijt, lunch of borrel? Boek dan de Buurt-Supper arrangementen.

Dame op supboard in Den Bosch

3 uur suppen

Boek een fantastische sup sessie vanaf drie uur. Drie uur (te) lang? Vertrouw ons erop, inclusief overhandigen van de uitrusting, uitgebreide uitleg en de toffe routes is dit zó voorbij. Je ontvangt een complete uitrusting van ons bij aanvang.

€ 35

Per persoon

SUP Route Den Bosch - Supper Den Bosch

4 uur suppen

Met vier uur suppen heb je nog meer toffe routes en kun je op je gemak nog een fijne pauze inlassen bij één van de lokale eet- of drink gelegenheden. We garanderen een piekfijne dag op het water.

€ 40

Per persoon

Sunset Cruise Suppen in Den Bosch

Sunset Cruise - 2 uur

Deze ‘after-work’ variant is doordeweeks te boeken in de avonduren vanaf 18:00 uur tot zonsondergang. Pak de laatste zonuren mee en geniet je van een mooie zonsondergang. 

€ 25

Per persoon

Buurt-supper

Maak kennis met de Buurt-Supper. Een ideale manier om je sup sessie te combineren met ontbijt, lunch of borrel geserveerd bij Buurt.

Café · Restaurant Buurt is de hotspot om de hoek bij Supper. Als je bij ons komt suppen loop je er praktisch langs. Een diverse kaart, fijne gastheren en gastvrouwen en het mensen naar de zin maken is waar Buurt voor staat. Daar konden we ons wel in vinden, dus wat ons betreft, is de Buurt-Supper de gouden combi!

Suppen in Den Bosch - Buurt-Supper- Activiteit

Sup & Ontbijt

Start je dag goed: combineer je sup sessie met een volledig verzorgd ontbijt bij Café · Restaurant Buurt. Geniet van drie uur suppen met een volledig ontbijt inclusief warme drank en een sapje.

€ 47

Per persoon

Cafe Buurt Den Bosch

Sup & Lunch

Een heerlijke smaakvolle middag met drie uur suppen in combinatie met een speciaal geselecteerde keuzelunch bij Café · Restaurant Buurt. Drankjes zijn niet inbegrepen. 

€ 46

Per persoon

Supper Den Bosch Landingspagina header 1

Sup & Borrel

Ideaal om je sup sessie af te sluiten met een drankje en hapje, toch? Je ontvangt een biertje van de tap of glas wijn met één portie (vega)bitterballen per twee personen.

€ 44

Per persoon

Weekend Sessie

Vrijdag - Zondag

Direct bevestigd

doordeweekse sessie

maandag - donderdag

op aanvraag

Hondensup

SUP & DOG

Suppen met je viervoeter? Super idee! Het is misschien even wennen, maar de meeste hondjes vinden het heel leuk. Inclusief matje en koekjes voor je kleine – grote vriend.

€ 40

Per persoon

Supper Den Bosch aan de waterkant 4 suppers met supboard

groepsaanvraag

Vrijgezellenfeest? Vriendengroep? Familiedag? Ben je met tien personen of meer? Leuk! We verwelkomen je graag bij Supper. We maken graag een voorstel op maat voor een heerlijke dag suppen in Den Bosch. 

voorstel op maat

Per persoon

MOAI Tweedehands SUP

Supboard kopen

Wil je een eigen supboard aanschaffen? Wij gebruiken MOAI supboarden intensief en zijn razend enthousiast. Check direct onze voorraad of kom een board uittesten. We helpen je graag met tips en tricks over het onderhouden van je supboard.

Vanaf € 499

Per board

Lekker voor onderweg

Bij Supper werken we graag met lokale producten. Neem een lekkernij mee voor onderweg, zoals een club sandwich van ‘Broodjeszaken Lekker’, flesje van Wijnwinkel ‘Proef’ of een biertje van brouwerij ‘Jongens van de Wit’.

Flessen wijn bij supper den bosch

Fles wijn van wijnwinkel 'Proef'

Wat is er nu lekkerder dan een wijntje drinken tijdens het suppen? Samen met ons favoriete adres, wijnwinkel Proef, hebben we de mooiste wijnen geselecteerd. Keuze uit wit of rosé.

€ 15

Per fles

Biertje bierbrouwerij voor bij het suppen

Speciaalbier van 'Jongens van de Wit'

Voor dorstige suppers hebben we een heerlijk bier dat lokaal wordt gebrouwen door Jongens van de Wit. Ideaal om te delen voor onderweg. 

€ 10

Per literfles

Blikje Fris - Suppen in Den Bosch

Flesje water of blikje fris

Water vergeten? Of een dorstlessende verfrissing? Geen probleem, we hebben fris voor je klaar liggen!

€ 2

Per stuk
Club Sandwich bij Supper Den Bosch

Club Sandwich van 'Broodjeszaken Lekker'

Boek je lunch voor onderweg. De vers belegde broodjes van Broodjeszaken Lekker gaan mee op de sup. We zorgen ervoor dat deze lunch klaarligt in een speciaal waterdichte verpakking. 
Inclusief sap, sandwich, koek en fruit!

€ 13,50

Per stuk

Kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar!

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. We adviseren je graag met over onze activiteiten en bespreken je persoonlijke wensen.

Supper Den Bosch Jordy